HD_MRK
HAM Technische Installatie logo
Lopik  •  0348 55 81 90            
HAM Technische Installatie logo
HAM Technische Installatie header
 
 
 
PG
 
 
Al sinds 1979

betrouwbaar familiebedrijf

Gemotiveerd team

flexibel en oplossingsgericht

Gecertificeerd

BRL 6000, VCA,
Door SBB erkend leerbedrijf,
lid van Techniek Nederland
(voorheen Uneto-VNI)

 

Over ons

 

HAM Technische Installatie is al sinds 1979 een begrip in Lopik en de Lopikerwaard. We werken inmiddels met een team van ruim twintig vaste medewerkers en een vaste kring van flexibele specialisten in de regio en de hele Randstad. Als familiebedrijf staan we bekend als betrouwbaar en flexibel, met snelle service. In 2014 gaf Jan van der Ham het stokje door aan zoon Arjan van der Ham. Als u iets te installeren heeft, belt u ons. Wij regelen het.

Over Ons Team

De kracht van HAM Technische Installatie is het goed opgeleide en gemotiveerde team van vakmensen, die al jarenlang bij ons in dienst zijn. Ze houden van hun vak en weten hoe ze onverwachte zaken moeten oplossen. Ze denken mee, zijn flexibel en oplossingsgericht. Goede onderlinge samenwerking en communicatie versterken de betrokkenheid bij onze klanten en ons bedrijf.

Onze mensen regelen ’t
DSPL-LL-CSTM-PSTS
Arjan
Arjan
Benito
Benito
Carolien
Carolien
Dennis
Dennis
Enzo
Enzo
Erik
Erik
Fabian
Fabian
Frâncy
Frâncy
Frank
Frank
Freddie
Freddie
Hendrik
Hendrik
Henk
Henk
JanJan
Jan
Jarno
Jarno
Jay
Jay
Jeffrey
Jeffrey
Jeroen
Jeroen
KeesKees
Kees
Kevin
Kevin
Lars
Lars
Marc
Marc
Marcel
Marcel
Marco
Marco
Patricia
Patricia
Patrick
Patrick
Paul
Paul
Peter
Peter
Petra
Petra
RiaRia
Ria
Riska
Riska
RonaldRonald
Ronald
Sjaak
Sjaak
Wesley
Wesley
Wesly
Wesly
Willem
Willem
 

Gecertificeerd

Uiteraard hebben wij alle vereiste certificaten voor het installatiebedrijf. Al sinds 1993 is HAM Technische Installatie officieel gecertificeerd door de Kiwa met het Komo installatie procescertificaat BRL 6000 (voorheen BRL 6001) en het VCA veiligheidscertificaat.

BRL 6000 laat zien dat wij de geldende voorschriften op het gebied van techniek, arbeidsomstandigheden en procesbewaking kennen en navolgen.

Het VCA certificaat laat zien dat wij werken volgens de vastgestelde veiligheids- en milieueisen. Dit betekent dat al onze gereedschappen gekeurd zijn en dat wij afvalstoffen op de juiste manier afvoeren.

Ook zijn wij door SBB (samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven) erkend als leerbedrijf, zijn alle monteurs in het bezit van het veiligheidscertficaat VCA1 en zijn wij sinds onze oprichting lid van Techniek Nederland (voorheen Uneto-VNI).