HD_MRK
HAM Technische Installatie logo
Lopik  •  0348 55 81 90            
HAM Technische Installatie logo
HAM Technische Installatie header
 
PG
 
 
Sfeer
Productiviteit
Veiligheid
Duurzaamheid
  • Energiezuinig
  • Langere levensduur

Bel ons voor een afspraak:
0348 55 81 90 of mail.

 

Verlichting

 

Sfeer in huis, productiviteit op het werk, prettige verlichting maakt het verschil.  Niet alleen in huis of bedrijf, maar ook daarbuiten als u uw huis en tuin mooi aan wilt lichten of uw bedrijf en bedrijfsterrein wilt beveiligen.

Voor goede verlichting zijn tegenwoordig ook veel duurzame oplossingen. Van basisvoorziening tot het exclusieve segment. Wij helpen u met het maken van een verlichtingsplan, waarin lichtopbrengst en lichtkleur de sfeer geven die u wenst. Ook maken wij lichtberekeningen en adviseren wij over de keuze van armaturen voor optimaal licht.

Duurzame verlichting

  • Duurzame verlichting is energiezuinig en gaat lang mee. LED-licht is er in steeds meer sferen en heeft een snelle terugverdientijd als u uw oude lampen vervangt.
  • Aanwezigheidsmelders met sensoren zorgen ervoor dat in een ruimte de lichten niet onnodig brandt. Een langere levensduur bespaart energie en kosten.
  • Duurzame verlichting in uw bedrijf is een middel om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vorm te geven.

Noodverlichting

Zeker in openbare gebouwen, maar ook in kantoren en bedrijfshallen is het van levensbelang dat de vluchtroute bij calamiteiten duidelijk is. Verlichting van nooduitgangen en andere verwijzingen moeten het blijven doen als de rest uitvalt.

HAM Technische installatie verlicht ‘t