HD_MRK
HAM Technische Installatie logo
Lopik  •  0348 55 81 90            
HAM Technische Installatie logo
HAM Technische Installatie header
 
PG
 
 
cv’s van Nefit

Installeren wij al sinds 1980: betrouwbaar en duurzaam

Vloerverwarming?

Vraag ons wat bij u mogelijk is.

Duurzame verwarming?

Steeds meer rendabele oplossingen

Bel ons voor een afspraak:
0348 55 81 90

 

Verwarming

 

Prettig verblijven in huis of bedrijf, daarvoor is goede verwarming essentieel. Tegenwoordig kunt u ook op het gebied van verwarming veel kiezen. Verwarming door middel van een hoog rendements cv ketel met radiatoren of via vloerverwarming. Verwarming door middel van aardwarmte of door middel van luchtbehandeling. U heeft de keuze, wij geven graag advies over de meest rendabele en duurzame mogelijkheid voor u.

Grote installaties in bedrijfs- en kantoorpanden, seriematige installaties in nieuwbouw of een kleinschalige installatie in een woonhuis. Wij berekenen capaciteit en kosten en leggen vakkundig aan.

Centrale Verwarming

Wij installeren al sinds 1980 cv-ketels van Nefit, dé marktleider op dit gebied: betrouwbaar en duurzaam voor een hoog rendement. Wanneer u voorkeur heeft voor een ander merk, installeren wij die uiteraard ook. Met radiatoren naar keuze, van klassiek tot exclusief design. Wij adviseren en installeren. Jaarlijks bellen wij u voor onderhoud, zodat u zeker weet dat u niet in de kou komt te zitten.

Vloerverwarming

U wilt het behaaglijk comfort van vloerverwarming, maar weet niet of dat in uw situatie de beste en voordeligste oplossing is. Dat is afhankelijk van de ondervloer die u heeft en de bovenvloer die u wilt. Vloerverwarming kan ook koelen en als  bijverwarming dienen in bepaalde ruimtes, bijvoorbeeld de badkamer. Vraag ons om advies.

Duurzame verwarming

Aardwarmte, zonne-energie, luchtbehandeling, er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om duurzaam te verwarmen, energiezuinig of zelfs zonder gasaansluiting. Wij bekijken graag de mogelijkheden in uw situatie.

Energielabel voor verwarmingssystemen: ErP

Op 26 september 2015 moeten alle verwarmingstoestellen voldoen aan de nieuwe Europese minimumeisen voor energieprestaties: de ErP-richtlijn. Wij geven dit energielabel af bij cv-ketels die we nieuw plaatsen.
Hier leest u alles over ErP richtlijn 2015.

HAM Technische Installatie verwarmt ‘t