HD_MRK
HAM Technische Installatie logo
Lopik  •  0348 55 81 90            
HAM Technische Installatie logo
HAM Technische Installatie header
 
PG
 
 
10 jaar garantie

op Phepanol FK dakbedekking

Vakmanschap

in lood- en zinkwerk

Lekkage?

Bel ons: 0348 55 81 90

 

Dak- en zinkwerk

 

Een regenbuitje, hoosbui, hagel of sneeuwstorm, dat moeten dakgoten, regenpijpen en dakafwerking allemaal moeiteloos kunnen verwerken. Zeker nu met de klimaatverandering steeds meer hevige regenbuien verwacht worden. Dat stelt hoge eisen aan het dak- en zinkwerk.

Dakbedekking

Wij repareren en vervangen bestaande dakbedekking en zorgen dat de dakbedekking naadloos aansluit en brengen daarnaast nieuwe dakbedekking aan met de benodigde dakisolatie.

Lood-, dak- en zinkwerk

Voor de kritieke plekken op daken en voor dakgoten en hemelwaterafvoeren gebruiken wij nog volop de traditionele en duurzame materialen lood, zink en koper. Bijvoorbeeld voor de randen van een plat dak of dakkapel of dakgoten. Wij verwerken deze materialen volgens het ambachtelijke vakmanschap én met moderne machines. Op locatie bekijken we wat in uw geval nodig en mooi is. Bij verbouwing of aanbouw sluiten we uiteraard zoveel mogelijk aan bij de uitstraling van de bestaande bouw.

Zinkwerk passen we ook toe als gevelbekleding, vooral in nieuwbouw. Bijvoorbeeld door het aanleggen van felsbanen. Dit geeft een luxe uitstraling en is zeer duurzaam, omdat het geen onderhoud meer nodig heeft.

HAM Technische Installatie dicht ’t