HD_MRK
HAM Technische Installatie logo
Lopik  •  0348 55 81 90            
HAM Technische Installatie logo
HAM Technische Installatie header
 
PG
 
 
Advies over water en sanitair
Waterontharding
Drukverhoging
Lekkage of verstopping?

Beperk de schade, bel ons:
0348 55 81 90

 

Water en Sanitair

 

Stromend water op de punten waar u dat wilt, voor ons een vanzelfsprekendheid. Wij weten immers precies wat mogelijk is. Én wat niet. Keuken, badkamer, toilet, water voor de cv-ketel, een kraan in garage, schuur en buiten. Ook nog een buitendouche? Wij adviseren over alle mogelijkheden van water en sanitair, ontwerpen sanitaire installaties en onze loodgieters leggen leidingen én afvoer vakkundig aan en om.

Sanitair

Eenvoudig of luxe, vooral praktisch of mooi, de mogelijkheden voor badkamer en toilet zijn bijna onbeperkt. Ook voor uw budget. Als u al weet wat hoe u het wilt hebben, dan bestellen wij dat voor u. Weet u dat nog niet, dan geven wij graag advies en u kunt ook in de showroom van een van onze leveranciers kijken wat past bij uw wensen. Wij regelen dat het wordt zoals u dat wilt.

Onthardingsinstallatie

Afhankelijk van waar u woont of werkt, zit er veel of weinig kalk in het water, is het water dus hard of zachter. Hard water, met veel kalk, maakt dat installaties dichtslibben. Zo nodig zorgen wij voor een onthardingsinstallatie en onderhouden die ook.

Drukverhogingspomp

Als de druk in uw waterleiding te laag is, installeren wij een drukverhogingspomp.  Voor meer druk en meer comfort, bijvoorbeeld bij het douchen.

HAM Technische Installatie monteert ‘t