HD_MRK
HAM Technische Installatie logo
Lopik  •  0348 55 81 90            
HAM Technische Installatie logo
HAM Technische Installatie header
 
PG
 
 
Onderhoud = behoud
Onderhoud = veiligheid
Inspectie en keuringen
Wij bellen u, of

u belt ons: 0348 55 81 90

 

 

Onderhoud en inspectie

 

Regelmatig onderhoud en inspectie is het behoud van uw installaties en een waarborg voor veilig en duurzaam gebruik. Bovendien voorkomt u storingen en dus bedrijfsverlies. Aan onderhoud hoeft u niet te denken, dat doen wij. Wij bellen u om een afspraak te maken voor jaarlijkse controle.

Keuringen

Verzekeren van bedrijfspanden en – terreinen is een kostbare zaak. Vaak zorgt een goedgekeurde beveiligingsinstallatie voor verlaging van de premie. Wij keuren installaties en voeren periodieke controles uit op bijvoorbeeld noodverlichtingsinstallaties. Met ons rapport kunt u naar uw verzekeraar.

Centrale Verwarming

Wij bellen onze klanten jaarlijks om een afspraak te maken voor de controle van cv-installaties. Zodat u ’s winters niet in de kou komt te zitten.

WTW

Warmteterugwininstallaties zijn effectief wanneer u ze regelmatig onderhoudt.  Onderhoud aan unit en ventielen en bijtijds vervangen van filters zorgt voor optimaal gebruik en rendement. Wij nemen jaarlijks contact op.

Dakgoten en plat dak

Vooral in de herfst kunnen bladeren uw goten en hemelwaterafvoeren verstoppen. Doordat water op platte daken blijft staan, neemt de kans op lekkage toe. In zinken dakgoten komen soms kleine gaatjes als er lang water in staat. Laat ons iedere herfst al uw goten nalopen, dan heeft u er geen omkijken naar.

HAM Technische Installatie onderhoudt ’t