HD_MRK
HAM Technische Installatie logo
Lopik  •  0348 55 81 90            
HAM Technische Installatie logo
HAM Technische Installatie header
 
 
 
SNGL
 
CNTNT Nieuwbouw woning Fons Geurts
 

Woonboerderij aan de Lek in Lopik

Op de plaats van hun oude boerderij bouwden Fons en Jacquelien een nieuwe woonboerderij met modern wooncomfort.

Betrokken bij ontwerp
HAM Technische Installatie werd al bij de bouw betrokken toen het ontwerp van de woning nog niet definitief was. Samen met architect Ben Kraan zochten we naar oplossingen. Zo konden we adviseren over optimale vloeropbouw en – hoogte voor de vloerverwarming. De geplande technische ruimte op de overloop bleek te klein voor alle faciliteiten, dus die is verplaatst. Ook over de inrichting van de badkamer, de positie van de inbouwkranen, dachten we mee. Voor de accessoires stelden we steeds verschillende modellen voor, waaruit de opdrachtgever een keuze kon maken. Een mooi proces, waarbij we continue hebben gestreefd naar hoge kwaliteit met behoud van praktische indeling en esthetica.

We installeerden Alpha Innotec warmtepompinstallatie van Nathan, die met aardwarmte de woning verwarmt en ’s zomers koelt. Ook het douchewater wordt hiermee tot 40 graden basistemperatiuur verwarmd. In combinatie met een cv-ketel geeft dit een bijzonder hoog douchecomfort.

Naast de totale installaties van water, verwarming, sanitair en elektra, installeerden wij het camera- en alarmsysteem, de schotelinstallatie en domotica van Niko Home Control. Daarmee is het bedieningscomfort hoog en is een en ander makkelijk te bedienen.

 
 
Projectgegevens

Woonboerderij aan de Lek in Lopik
  • Betrokken bij ontwerp
  • Totale installaties
  • Warmtepompinstallatie
  • Camerasysteem-alarm-domotica
Opdrachtgever
Fons & Jacquelien
 

Opdrachtgever Fons:

‘We kennen HAM Technische Installatie al jaren. Ze staan voor je klaar, denken mee en luisteren naar je wensen. Als je vastloopt bedenken ze oplossingen. Een prima samenwerking.’