HD_MRK
HAM Technische Installatie logo
Lopik  •  0348 55 81 90            
HAM Technische Installatie logo
HAM Technische Installatie header
 
 
 
SNGL
 
CNTNT 3 Keuken & Bar
 

3 Keuken & Bar

3 Keuken & Bar, de naam zegt het al: je kunt er eten én gezellig aan de bar een drankje drinken en een feestje bouwen. Op Visbrug 3 in hartje Oudewater openden Bernard Tesink en Sander Kwakkenbos een nieuwe horecagelegenheid met een heel eigen gezicht.

De verbouwing van het historische pand werd grondig aangepakt. Alleen de buitenmuren bleven overeind. Het resultaat is een oud pand met een moderne inrichting. Beneden is een grote bar met restaurant en ook de eerste etage is restaurant.

Totale installaties
In goede samenwerking met Bouwbedrijf Dionisius en Rietveld Interieurbouw, zorgde HAM Technische Installatie voor alle installaties. Elektra met ook krachtstroom voorzieningen voor de horeca-apparatuur zoals fornuis, ovens en wijnkast. Maar uiteraard ook voor data en wifi. De luchtbehandelingsinstallatie moest mooi weggewerkt worden en ook de muziekinstallatie is helemaal ingebouwd. Wij adviseerden over het sanitair en monteerden het ook. Uiteraard installeerden we water- en verwarmingsinstallatie, binnenriolering, maar ook speciale kranen in de spoelkeuken.

 
 
Projectgegevens

3 Keuken & Bar
  • Totale installaties
  • Monumentaal pand – modern ingericht
  • Luchtbehandelingsinstallatie geheel uit het zicht
  • Advies in sanitair
  • Maatwerk installaties
Opdrachtgever
Sebastiaan Tesink
 

Bernard Tesink van 3 Keuken & Bar

‘Er was goed en fijn contact tussen ‘de Ham’ en ons als uitbaters van de nieuwe gelegenheid. Aan alles is gedacht… en alles is in orde gekomen! HAM TI bedacht ook oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hadden. Wij werden op alle punten geholpen en geadviseerd. We hebben de samenwerking dan ook als zeer prettig ervaren (en doen dat nog steeds..).’